Debat

 

Kronikker, pressemeddelelser og interviews

 • Øget produktivitet er vejen til Danmarks fremtid

  Publiceret 01-02-2014Kronik

  Hvis vi vil have Danmark tilbage i toppen af de mest velstående lande i verden, kræver det, at vi formår at øge produktiviteten, understreger Peter Birch Sørensen. Læs hele kommentaren, der er bragt i..

 • Hurtigere bredbånd til alle: Hvem skal betale?

  Publiceret 30-01-2014Kronik

  "Vi har vurderet produktivitetsgevinsterne ved at brede hurtigt bredbånd ud til alle. Og vi har set på, om der samtidig er markedsfejl, så det offentlige ligefrem bør investere i bredbåndet. Vores..

 • Lad markedet tage sig af bredbåndet

  Publiceret 28-01-2014Kronik

  Selvom hurtige bredbåndsforbindelser kan være godt for produktiviteten, er det med produktivitetsbrillerne på næppe en god idé, at det offentlige investerer i meget hurtige bredbåndsforbindelser til..

Bidrag

 • Bidrag af Peter Harder

  Publiceret 21-06-2013Bidrag

  Løsningerne på de danske produktivitetsproblem bliver nødt til at trække på medarbejderes ressourcer – frem for at tilsidesætte dem. Det skriver Peter Harder i sit bidrag til..

 • Bidrag om regulering

  Publiceret 03-06-2013Bidrag

  Flere centrale aktører har bidraget til Produktivitetskommissionen med bud på, hvilke reguleringer, de oplever, kan være med til at hæmme produktiviteten.

 • Bidrag af Hans Hauge

  Publiceret 23-05-2013Bidrag

  Sproget er i søgelyset i Hans Hauges bidrag til Produktivitetskommissionen. Det handler om at tælle, fortælle – og fortale sig. Det handler om det kreative menneske - som Hans Hauge mener, vi skal..

Arrangementer