Debat

 

Kronikker, pressemeddelelser og interviews

 • Prioritering er en del af kommissionsopgaven

  Publiceret 23-01-2014Kronik

  "Opgaven er omfattende, og der er uden tvivl flere områder, der er relevante at grave ned i. Men med den opgave og tidsramme, der er stillet os, er en del af jobbet at prioritere". Det skriver Peter..

 • Uddannelse, velstand og lighed

  Publiceret 22-01-2014Kronik

  "Et velfungerende uddannelsessystem er afgørende for vores velstandsniveau og for at sikre, at alle får del i velstanden. Nogle mener, at det er farligt at lytte til Produktivitetskommissionen..

 • Vi peger på muligheder, politikerne bestemmer

  Publiceret 19-01-2014Kronik

  "Vi har et ensidigt fokus på produktivitet. Fordi det er det, som regeringen har bedt os om. Vores opgave er at finde ud at, hvordan man kan øge produktiviteten. Ikke andet". Sådan skriver..

Bidrag

 • Bidrag af Jacob Torfing

  Publiceret 09-05-2013Bidrag

  Jacob Torfings bidrag til Produktivitetskommissionen handler om nye redskaber til at øge effektivitet og produktivitet i den offentlige sektor. Samarbejdsdrevet innovation er et nøgleord.

 • Bidrag af Steen Hildebrandt

  Publiceret 25-04-2013Bidrag

  Professor Steen Hildebrandt sætter fokus på bæredygtig produktivitet og vækst i sit bidrag til Produktivitetskommissionen.

 • Bidrag fra konference om produktivitet i den offentlige sektor

  Publiceret 13-12-2012Bidrag

  Konferencen "Ledelse, motivation og produktivitet i den offentlige sektor" zoomede ind på produktivitetsudfordringer og -potentialer i den offentlige sektor. Det kom der flere interessante input ud..

Arrangementer