Bidrag af Steen Hildebrandt

Publiseret 25-04-2013ProduktivitetskommissionenBidrag

Professor Steen Hildebrandt sætter fokus på bæredygtig produktivitet og vækst i sit bidrag til Produktivitetskommissionen.

Produktivitetskommissionen er et uafhængigt panel af eksperter, som for de flestes vedkommende har en økonomisk baggrund. Derfor ser produktivitetskommissionen også det danske produktivitetsproblem med økonomiske briller.

Kommissionen vil imidlertid gerne fremme en bred debat om produktiviteten i Danmark og have input fra personer med andre professioner end dem, der er repræsenteret i Kommissionen. Derfor har Kommissionen inviteret en række personer til at give deres bidrag til debatten.

Bidragene vil blive offentliggjort løbende her på siden.

Her kan du læse professor Steen Hildebrandts bidrag. Steen Hildebrandt er ph.d. og professor i organisations- og ledelsesteori på Institut for Marketing og Organisation på Aarhus Universitet.

Han er samtidig formand for bestyrelsen for og partner i rådgivningsvirksomheden Hildebrandt & Brandi A/S og anmelder på dagbladet Børsen, kronikør på Berlingske og blogger på Mandag Morgen. Han er foredragsholder, forfatter, bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i flere virksomheder, foreninger mm. og tidligere vismand i Det nationale Kompetenceråd.

Læs Steen Hildebrandts bidrag