Kommissionen offentliggør sin slutrapport 31. marts

Publiseret 21-03-2014ProduktivitetskommissionenPressemøde

Produktivitetskommissionens slutrapport peger på, hvor man kan tage fat, hvis man vil produktivitetsproblemet til livs. Rapporten offentliggøres mandag den 31. marts.

Danmarks produktivitetsudvikling er fra midten af 1990’erne sakket bagud. Vi kan ikke følge med lande, som vi gerne vil sammenligne os med. Det betyder, at vi går glip af valgmuligheder – muligheder for øget velstand og velfærd.

I mere end halvandet år har Produktivitetskommissionen gransket det danske produktivitetsproblem for at finde ud af, hvordan vi kommer tilbage på sporet. Den 31. marts kommer kommissionen med sin slutrapport.

Slutrapporten samler trådene fra kommissionens seks delrapporter, og den peger på, hvor man især kan tage fat for at høste de største produktivitetsgevinster.

Der vil også være enkelte nye områder i rapporten, der både kommer i en helt kort og en længere version. Slutrapporten vil fx også indeholde et afsnit om skat.

Slutrapporten vil blive offentliggjort og overleveret til Økonomi- og Indenrigsminister Margrethe Vestager på et pressemøde i Folketingets Fællessal den 31. marts 2014 klokken 10.30.


For yderligere oplysninger

Niels Chr. Beier

Sekretariatschef

Camilla Severin Madsen

Kommunikationsmedarbejder

Tlf.: 50 77 56 81

Mail: ncb@produktivitetskommissionen.dk

Tlf.: 50 77 56 88

Mail: csm@produktivitetskommissionen.dk